Poniedziałek 23.05 – Piątek 27.05
Poniedziałek
Śniadanie: Czekoladowy ryż z brzoskwinią i pestkami dyni
ll Śniadanie: Sałatka z cieciorką, łososiem i nasionami słonecznika
Obiad: Polędwiczki z indyka w sosie pieczarkowym
Podwieczorek: Borówkowy jogurt z chia i miodem
Kolacja: Buddha bowl z jajkiem, kaszą jaglaną i warzywami
Wtorek
Śniadanie: Waniliowe placuszki z truskawkami
ll Śniadanie: Pasta z pieczonej pietruszki podana z pieczywem razowym
Obiad: Roladki ze schabu z kaszą jęczmienną i kalafiorem na parze
Podwieczorek: Koktajl owoce leśne
Kolacja: Sałatka z komosą ryżową i zielonym groszkiem
Środa
Śniadanie: Kokosowa jaglanka z mango
ll Śniadanie: Muffiny jajeczne z fasolką szparagową i serem feta
Obiad: Duszone polędwiczki wołowe z kaszą bulgur i świeżą papryką
Podwieczorek: Pomarańczowe smoothie
Kolacja: Zupa cukiniowa z ziemniakami i pestkami dyni
Czwartek
Śniadanie: Gofry owsiane z serkiem wiejskim i borówkami
ll Śniadanie: Sałatka caprese z grillowanym bakłażanem
Obiad: Kurczak w sosie po luizjańsku z ryżem
Podwieczorek: Kokosowy pudding chia z czekoladą i owocami
Kolacja: Zupa z soczewicy z ziemniakami
Piątek
Śniadanie: Pasta z fasoli czerwonej, cebuli i natki pietruszki z pieczywem razowym
ll Śniadanie: Koktajl z kiwi i gruszką
Obiad: Ratatouille z dorszem
Podwieczorek: Sałatka z burakiem, pomarańczą i fetą
Kolacja: Zupa warzywna z ciecierzycą i kapustą