f COVID-19 – Dr Kaloria

COVID-19

Naszym absolutnym priorytetem jest dołożenie wszelkich starań, żebyście czuli się zawsze bezpieczni niezależnie od czasów i warunków zewnętrznych w jakich działamy.

Codziennie dezynfekujemy powierzchnie produkcyjne, a każdy z pracowników ma obowiązek noszenia stroju ochronnego oraz jednorazowego czepka, maseczki, rękawiczek i obuwia ochronnego.

Współpracujemy z renomowaną firmą, która zapewnia nam codziennie czystą, zdezynfekowaną odzież roboczą dla wszystkich pracowników.

Do utrzymania czystości i higieny w zakładzie, używamy wyłącznie profesjonalnych urządzeń i środków chemicznych, które zapewniają odpowiednią dezynfekcję i bezpieczeństwo produkcji.

Przed wejściem do zakładu każdy pracownik ma obowiązek zdezynfekować ręce i obuwie oraz ma mierzoną temperaturę ciała. Codzienne przed wejściem na halę produkcyjną robiony jest także wywiad na temat jego stanu zdrowia.

Wszyscy pracownicy zakładu oraz pracownicy biurowi są na bieżąco instruowani odnośnie przestrzegania zaleceń i środków ostrożności wydawanych przez WHO oraz GIS w walce z rozprzestrzenianiem się koronawirusa.

Firmy dowożące posiłki oraz nasi dostawcy przestrzegają wszelkich norm higienicznych oraz zaleceń GIS związanych ze środkami ostrożności ws. COVID 19.

Dostawa naszych diet odbywa się bez kontaktu kierowcy z Klientem.