Menu

Poniedziałek 28.11 – Piątek 2.12

Poniedziałek
Śniadanie: Jajka po wiedeńsku z kremem szczypiorkowym i paluszkami tostowymi
II Śniadanie: Ciasto jaglane brownie & blondie
Obiad: Kung Pao, czyli kurczak po chińsku z ryżem i kolendrą
Podwieczorek: Koktajl gruszkowy z masłem orzechowym i cynamonem
Kolacja: Kotlety z bobu i ziemniaków

Wtorek
Śniadanie: Czekoladowa owsianka z pieca
II Śniadanie: Sałatka z brokułów z granatem
Obiad: Schab zapiekany z warzywami i ajvarem
Podwieczorek: Lekki deser jogurtowy z galaretką a’la panna cotta
Kolacja: Zupa pieczarkowa z kurczakiem

Środa
Śniadanie: Pasta z bakłażana z zielonymi oliwkami podana z pieczywem i warzywami
ll Śniadanie: Fit kinder country
Obiad: Kurczak z sosem z mleczka kokosowego, pomidorów, ananasa i kurkumy
Podwieczorek: Jaglane ciasto jogurtowe z truskawkami
Kolacja: Sałatka makaronowa anitpasti po włosku

Czwartek
Śniadanie: Pasztet z ciecierzycy z masłem orzechowym z pieczywem i marynowanym ogórkiem
ll Śniadanie: Waniliowa kasza manna z prażonym jabłkiem
Obiad: Makaron chiński z wieprzowiną, marchewką i selerem
Podwieczorek: Owoce zapiekane pod kruszonką owsianą
Kolacja: Zupa forszmak z indykiem

Piątek
Śniadanie: Fasolowe placuszki a’la nesquik z musem z borówek
ll Śniadanie: Tortilla de patatas z bobem
Obiad: Mintaj w razowej panierce z pieczonymi ziemniakami i salsą paprykową
Podwieczorek: Zupa z pieczonej papryki
Kolacja: Fit pierogi z truskawkami