Poniedziałek Śniadanie: Domowy schab pieczony z ćwikłą II Śniadanie: Ciasto bananowe z truskawkami fit Obiad: Naleśniki z kurczakiem i warzywami z sosem pomidorowym Podwieczorek: Koktajl owsiany pomarańczowy z makiem i imbirem Kolacja: Niskokaloryczna sałatka z pomidorkami koktajlowymi i kremowym sosem z plackami z ciecierzycy
Wtorek Śniadanie: Owsianka z tahini i gruszką zapiekana II Śniadanie: Zupa z pieczonego kalafiora i czosnku z marchewką Obiad: Gołąbki bez zawijania w sosie pieczarkowym Podwieczorek: Kremowy deser monte Kolacja: Makaron z sosem szpinakowym i tofu
Środa Śniadanie: Pasta z grochu z karmelizowaną cebulą, ciemne pieczywo, świeży ogórek ll Śniadanie: Drożdżówki z borówkami a’la jagodzianki Obiad: Podudzia kurczaka w warzywach z pieczonymi ziemniakami Podwieczorek: Zupa marchewkowa z ziołowymi grzankami Kolacja: Pęczak smażony z batatami, papryką, jarmużem i serem feta
Czwartek Śniadanie: Drobiowe smarowidło z pieczywem razowym i kalarepką ll Śniadanie: Kakaowy pudding chia z musem truskawkowym z bazylią Obiad: Potrawka z kurczakiem i soczewicą z kaszą pęczak i surówką z pora, marchewki i jabłka Podwieczorek: Deser Banoffee z granolą i karmelem z daktyli Kolacja: Kotlety z kalafiora i nasion słonecznika z sosem orzechowym
Piątek Śniadanie: Jaglanka z karmelizowanymi brzoskwiniami i owocami leśnymi ll Śniadanie: Lekka sałatka brokułowa Obiad: Zapiekanka z makaronu w sosie szpinakowo-serowym Podwieczorek: Ciasto czekoladowe z fasoli Kolacja: Ryba po grecku z pieczywem