Menu

Poniedziałek 04.07 – Piątek 08.07

Poniedziałek
Śniadanie: Szakszuka z botwinki z serem feta
ll Śniadanie: Koktajl owsiany borówkowo-orzechowy
Obiad: Pomidory faszerowane z puree pachnącym czosnkiem i z oliwkami
Podwieczorek: Orzeźwiający deser gruszkowo-malinowy
Kolacja: Meksykańskie burrito z mięsem, awokado, fasolą i ostrym dipem

Wtorek
Śniadanie: Pełnoziarniste ciasto bananowe z truskawkami
ll Śniadanie: Zupa marchwiowo-ziemniaczana z grzankami ziołowymi
Obiad: Podudzia kurczaka pieczone z pomidorami i porami w azjatyckim wydaniu
Podwieczorek: Koktajl „bomba antyoksydantów”
Kolacja: Włoskie spaghetti z kulkami mozzarelli i pomidorkami w kremowym sosie

Środa
Śniadanie: Jajka po wiedeńsku z kremem szczypiorkowym i paluszkami tostowymi
ll Śniadanie: Gruszki z grilla nadziewane konfiturą malinowo-żurawinową
Obiad: Chili z indykiem z chipsami z batatów
Podwieczorek: Koktajl odchudzający
Kolacja: Kotleciki z kalafiora z dipem orzechowo-czosnkowym

Czwartek
Śniadanie: Kokosanka, czyli owsianka z kokosa
ll Śniadanie: Koktajl egzotyczny
Obiad: Pełnoziarniste placuszki roti z aromatycznym schabem i pastą z buraków
Podwieczorek: Sałatka z indykiem i cykorią z grzankami i sosem musztardowym
Kolacja: Ziemniaki nadziewane pastą z bakłażana i sałatką warzywną z dipem jogurtowo-czosnkowym

Piątek
Śniadanie: Śniadaniowy bowl z kaszą
ll Śniadanie: Złota manna z konfiturą z rabarbaru
Obiad: Mintaj z francuskim sosem bordelaise
Podwieczorek: Ciasto pomarańczowe z pomarańczową polewą
Kolacja: Pisto manchego, czyli hiszpański gulasz w wersji wegetariańskie