Sprawdź menu na nadchodzący tydzień!

Poniedziałek 17.07.2023 – Piątek 21.07.2023

Poniedziałek
Śniadanie: Domowy schab pieczony z ćwikłą
II Śniadanie: Ciasto bananowe z truskawkami fit
Obiad: Naleśniki z kurczakiem i warzywami z sosem pomidorowym
Podwieczorek: Koktajl owsiany pomarańczowy z makiem i imbirem
Kolacja: Niskokaloryczna sałatka z pomidorkami koktajlowymi i kremowym sosem z plackami z ciecierzycy

Wtorek
Śniadanie: Owsianka z tahini i gruszką zapiekana
II Śniadanie: Zupa z pieczonego kalafiora i czosnku z marchewką
Obiad: Gołąbki bez zawijania w sosie pieczarkowym
Podwieczorek: Kremowy deser monte
Kolacja: Makaron z sosem szpinakowym i tofu

Środa
Śniadanie: Pasta z grochu z karmelizowaną cebulą, ciemne pieczywo, świeży ogórek
ll Śniadanie: Drożdżówki z borówkami a’la jagodzianki
Obiad: Podudzia kurczaka w warzywach z pieczonymi ziemniakami
Podwieczorek: Zupa marchewkowa z ziołowymi grzankami
Kolacja: Pęczak smażony z batatami, papryką, jarmużem i serem feta

Czwartek
Śniadanie: Drobiowe smarowidło z pieczywem razowym i kalarepką
ll Śniadanie: Kakaowy pudding chia z musem truskawkowym z bazylią
Obiad: Potrawka z kurczakiem i soczewicą z kaszą pęczak i surówką z pora, marchewki i jabłka
Podwieczorek: Deser Banoffee z granolą i karmelem z daktyli
Kolacja: Kotlety z kalafiora i nasion słonecznika z sosem orzechowym

Piątek
Śniadanie: Jaglanka z karmelizowanymi brzoskwiniami i owocami leśnymi
ll Śniadanie: Lekka sałatka brokułowa
Obiad: Zapiekanka z makaronu w sosie szpinakowo-serowym
Podwieczorek: Ciasto czekoladowe z fasoli
Kolacja: Ryba po grecku z pieczywem