Menu

Poniedziałek 27.03 – Piątek 31.03

Poniedziałek
Śniadanie: Naleśniki cynamonowe ze śliwkami
II Śniadanie: Smoothie ananas-banan-kiwi-szpinak
Obiad: Wytrawna tarta jaglana z kurczakiem i warzywami
Podwieczorek: Sałatka z kurczakiem i chrupiącą marchewką
Kolacja: Zupa krem z marchwi, pomarańczy i imbiru

Wtorek
Śniadanie: Owsianka z jagodami, migdałami i cynamonem
II Śniadanie: Sałatka z dynią, soczewicą i wędzonym twarogiem
Obiad: Spaghetti w sosie pomidorowym z pulpecikami
Podwieczorek: Kakaowy pudding chia z musem truskawkowym z bazylią
Kolacja: Pasztet z warzyw i kaszy jęczmiennej, sałatka z oliwkami, ogórkiem kiszonym, cebulą i sałatą lodową

Środa
Śniadanie: Pasta z białej fasoli i suszonych pomidorów, chleb żytni i ogórki konserwowe
ll Śniadanie: Budyń jaglany z dyni i brzoskwini z nutą cynamonu
Obiad: Satay z kurczaka z pieczonymi warzywami i sałatką
Podwieczorek: Dietetyczne ciasto czekoladowe z jabłkiem
Kolacja: Zapiekanka z makaronu w sosie szpinakowo-serowym

Czwartek
Śniadanie: Śniadaniowy bowl z brokułami, jajkiem i szynką
ll Śniadanie: Mocno zielony koktajl
Obiad: Zapiekane naleśniki ratatouille, surówka z białej kapusty
Podwieczorek: Ciasto z kaszy jaglanej z bakaliami
Kolacja: Kremowa pasta z buraków i fety, podana z grahamką i słupkami świeżych warzyw

Piątek
Śniadanie: Jajka faszerowane pastą chrzanową z ogórkiem i rzodkiewką, pieczywo i bukiet chrupiących warzyw
ll Śniadanie: Dyniowe ciasteczko owsiane
Obiad: Ryba pieczona z grzybami podana z brązowym ryżem i surówką z kalarepki
Podwieczorek: Koktajl brzoskwiniowy
Kolacja: Hiszpańska tortilla de patatas z sałatką